Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bulvár-Sport: Japán csatár a sztár Nyíregyházán /klikk ide/

Japán csatár a sztár Nyíregyházán        

 

2009-08-09

01.jpgRövid idő alatt a nyíregyházi közönség kedvence lett Kazuo Homma (29). A japán csatár nem sokkal a 2009/10-es labdarúgóbajnokság rajtja előtt igazolt a nehéz anyagi helyzetbe sodródott Diósgyőrtől Nyíregyházára, és mindössze három fordulót kellett várnia arra, hogy végleg belopja magát a nyírségi drukkerek szívébe.

Persze ez nem csoda, az alacsony, de roppant harcias futballista a Vasas (5-1) és a Ferencváros (3-1) ellen is két-két gólt lőtt.

A hős Hommát Lakatos (balra), Miskolczi és Nagy István masszőr köszöntötte elsőként a Fradinak rúgott első gólja után. A csatár először játszott a legnépszerűbb magyar csapat ellen

Azért nem lesz ez mindig így. Nem garantálhatom, hogy továbbra is kettesével lövöm a gólokat, de boldog vagyok, hogy ilyen eredményes tudok lenni új csapatomban. Vajon minek köszönhető ez a remek teljesítmény? Jó a környezet: jók a feltételek, ennek köszönhetően jó a formám is. Nyugodtak a körülmények, csak a focira kell koncentrálnom, és nagyszerűen megy a játék.

Nincs okom panaszra, bármilyen kérésem van, segítenek a többiek, hamar befogadtak. Összetartó társaságba kerültem, a Fradi elleni győzelmet is közös vacsorával ünnepeltük – árulta el a Magyarországra öt esztendeje érkezett gólvágó, akinek a hortobágyi húsos palacsinta és a harcsapaprikás túrós csuszával a kedvenc étele. A japán támadó már csak azért is boldog volt, mert korábban nem volt lehetősége bajnoki mérkőzésen pályára lépni az ország legnépszerűbb csapata, a Ferencváros ellen.

A többiek felkészítettek rá, hogy ez a mérkőzés kicsit más lesz, mint az összes többi. Igazuk volt, egészen különleges hangulata van a Fradi elleni összecsapásnak mondta Homma. Ezért is nagy eredmény a győzelem. Ráadásul a Nyíregyháza még csak alakulgat, nincs két hónapja, hogy együtt dolgozunk Szentes Lázár edzővel. Hiszem, hogy edzésről edzésre, hétről hétre fejlődünk, és egyre jobbak leszünk.

Forrás: Blikk.hu/ M. L.V. Z.

 

Menüpontok

 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 62293
Hónap: 769
Nap: 16